ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1

Ρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Μπερναμπεόυ" με τα γκολ των Χάμες Ροντρίγκες και Ραούλ Γκαρθία στα τελευταία λεπτά (videos)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ρεάλ και Ατλέτικο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", στον πρώτο τελικό του ισπανικού σούπερ καπ.

Τα γκολ πέτυχαν από κοντά οι Χάμες Ροντρίγκες στο 81' και Ραούλ Γκαρθία στο 88', με τις άμυνες να αδρανούν σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πρόβλημα, συγκεκριμένα ενοχλήσεις στο γόνατο, έτσι αντικαταστάθηκε από τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός ανέβασε την απόδοση της "βασίλισσας" και ακόμη περισσότερο ο Ντι Μαρία που μπήκε στο 78', ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Χάμες άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από φάση διαρκείας (πρώτο γκολ για Χάμες με την Ρεάλ).

Στο 88' η άμυνα της Ρεάλ "κοιμήθηκε" σε εκτέλεση κόρνερ, ο Ραούλ Γκαρθία βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και με προβολή (κάτι σαν τακουνάκι) διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ματς με δυνατές μονομαχίες, χωρίς πολλές φάσεις και θέαμα, αλλά με συγκινήσεις στο φινάλε, ενώ η ρεβάνς διεξάγεται στο "Βιθέντε Καλντερόν" την Παρασκευή στις 23:30.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (78' Ντι Μαρία), Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (46' Χάμες Ροντρίγκες), Μπενζεμά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Σικέιρα (64' Ανσάλντι), Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Σαούλ (57' Γκριεζμάν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78' Ραούλ Χιμένες).

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1 (highlights)

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1 (goals)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ