ΙΣΠΑΝΙΑ

Ραούλ Ταμούδο ο τιμωρός

Ραούλ Ταμούδο ο τιμωρός
Ταμούδο Βαγιεκάνο

Ο Ραούλ Ταμούδο είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, καθώς τρία γκολ του έχουν στερήσει τίτλο στην Μπαρτσελόνα και μία κατηγορία στην Βιγιαρεάλ (videos)

Τα χρόνια έχουν περάσει όμως η αξία και η ποιότητα του Ραούλ Ταμούδο παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, κάτι που αποδείχθηκε στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβίσιον.

Ο 34χρονος άσος με γκολ στο 91ο λεπτό έφερε τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί η Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα η Ράγιο Βαγεκάνο ήταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 41 βαθμούς, (όσους και η Βιγιαρεάλ που ήταν από πάνω στην ισοβαθμία) όμως όλα άλλαξαν στο 91ο λεπτό.

Ο Ταμούδο μπήκε στο 75' και 16 λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της παραμονής, βυθίζοντας το κίτρινο υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ.

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο έμπειρος άσος έστειλε αδιάβαστη μία ομάδα. Το ίδιο, περίπου, είχε συμβεί και τη σεζόν 2006-2007...

Αντίο ο τίτλος στο 91'

37η αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στην Εσπανιόλ. Ο Ραούλ Ταμούδο άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όμως ο Μέσι με δυο προσωπικά τέρματα στο 43' και το 57' έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάρτσα.

Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρεάλ (με την οποία ισοβαθμούσε αλλά ήταν από κάτω), αυτή η νίκη ήταν τίτλος! Ο Ταμούδο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ στο 91' ισοφάρισε και χάρισε ουσιαστικά τον τίτλο στην βασίλισσα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη φετινή σεζόν ο 34χρονος άσος έκανε εκπληκτική σεζόν με 32 εμφανίσεις και 9 γκολ, έξι εκ των οποίων συνδυάστηκαν με νίκη για τους Βαγιεκάνος.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ