ΙΣΠΑΝΙΑ

Ραντεβού στα τέλη Οκτώβρη για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Ραντεβού στα τέλη Οκτώβρη για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Το πρώτο clasico της χρονιάς θα διεξαχθεί στο "Καμπ Νόου" την 10η αγωνιστική στις 26 ή 27 Οκτωβρίου. Μπαρτσελόνα-Λεβάντε και Ρεάλ-Μπέτις στην πρεμιέρα της Πριμέρα.

Στα τέλη Οκτώβρη θα συναντηθούν για πρώτη φορά τη νέα σεζόν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Η κλήρωση της Πριμέρα έβγαλε το clasico την 10η αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 26/27 Οκτωβρίου, με γηπεδούχους τους "μπλαουγκράνα".Όσον αφορά την αναμέτρηση για τον δεύτερο γύρο, θα διεξαχθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στις 22 ή 23 Μαρτίου 2014.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη στις 17/18 Αυγούστου. Η πρώτη επίσημη παρουσία των Μέσι-Νεϊμάρ θα γίνει στο "Καμπ Νόου" με αντίπαλο την Λεβάντε. Το ίδιο Σαββατοκύριακο η Ρεάλ υποδέχεται την Μπέτις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Μπαρτσελόνα-Λεβάντε

Βαλένθια-Μάλαγα

Ρεάλ-Μπέτις

Σεβίλλη-Ατλέτικο

Σοθιεδάδ-Χετάφε

Βαγιαδολίδ-Μπιλμπάο

Οσασούνα-Γρανάδα

Θέλτα-Εσπανιόλ

Αλμερία-Βιγιαρεάλ

Ράγιο-Ελτσε

Ραντεβού στα τέλη Οκτώβρη για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Το τέλος του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 18/5/2014. Λόγω του Μουντιάλ, θα υπάρχουν τρεις αγωνιστικές οι οποίες θα διεξαχθούν Τετάρτη. Η 6η (25/9), η 11 (30/10) και η 30η (26/3).

Να σημειωθεί ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο 19/4/2014, ενώ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο θα διεκδικήσουν το Σούπερ Καπ στις 21 και 28 Αυγούστου. Πρώτο ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ