ΙΣΠΑΝΙΑ

Πεπε: "Μας λήστεψαν"

Πεπε: "Μας λήστεψαν"
Πεπε

Καυστικός ήταν ο Πέπε για τις αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter, για το οποίο μπορεί να τιμωρηθεί.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαιτησία του Παράδας Ρομέρο στον χθεσινό αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση είναι ο Πέπε με ένα σχόλιό του στο Twitter.

Οι Μαδριλένοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με αποτέλεσμα η διαφορά τους από τη Μπαρτσελόνα να μειωθεί στους έξι βαθμούς. Ωστόσο, ο σύλλογος προς τα έξω δε βγάζει τον προβληματισμό του για το δεύτερο σερί στραβοπάτημα, αλλά για τη διαιτησία, λόγω της αποβολής του Ζοσέ Μουρίνιο για διαμαρτυρία, όπως και των Σέρχιο Ράμος και Μεσούτ Εζίλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ενώ ο Πέπε όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης έσπευσε να δώσει ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή. Δεν αρκέστηκε, όμως, σε αυτό, αφού στη συνέχεια έγραψε στο Twitter: “Τι ληστεία, που...ας γιε!”.

Να σημειωθεί πως για την τοποθέτηση του ο 29χρονος μπορεί να τιμωρηθεί από την ισπανική ομοσπονδία, η οποία ήδη εξετάζει αυτό που έγραψε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ