ΙΣΠΑΝΙΑ

"Πάτωσε" ο Ζιντάν!

"Πάτωσε" ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη θητεία του στη Ρεάλ Καστίγια, καθώς γνώρισε και τρίτη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Segunda Division B'.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε αυτό το καλοκαίρι επίσημη πρόταση της Μπορντό και προτίμησε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αναλαμβάνοντας τη δεύτερη ομάδα της "βασίλισσας", τη Ρεάλ Καστίγια, όμως θα χρειαστεί "γερό στομάχι" στο ξεκίνημα της περιπέτειάς του.

Αιτία το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στον 2ο όμιλο της Segunda Division B' (τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος): πρώτα ήρθε η ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης Β', ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ από τη δεύτερη ομάδα της Χετάφε ενώ την Κυριακή... τρίτωσε το κακό για τον 42χρονο Γάλλο με την ήττα με 1-0 από τη Φουενλαμπράδα.

Σε αυτό μάλιστα το ματς, ο "Ζιζού" είδε την ομάδα του να αστοχεί σε πέναλτι και τον διαιτητή να της ακυρώνει ένα γκολ καταλογίζοντας οφσάιντ! Σημειώνεται πως μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ζιντάν όχι μόνο παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας αλλά είναι και η μοναδική που έχει το απόλυτο μηδέν μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ