ΙΣΠΑΝΙΑ

Πάρτι για την κλήρωση με Ρεάλ & Μπαρτσελόνα

Πάρτι για την κλήρωση με Ρεάλ & Μπαρτσελόνα

Ολίμπικ ντε Χάτιβα-Ρεάλ Μαδρίτης και Καρταχένα-Μπαρτσελόνα είναι τα ζευγάρια της φάσης των "32" του "Copa del Rey". Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των άσημων ομάδων που θέλουν... πάνοπλους τους αντιπάλους τους.

Ταξίδι σε... άγνωστα μέρη περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα στους "32" του "Copa del Rey". Η κλήρωση στο "Βιθέντε Καλντερόν" έφερε τη "βασίλισσα" αντιμέτωπη με την Ολίμπικ ντε Χάτιβα, σύλλογο της β' κατηγορίας από τη Βαλένθια, ενώ η Μπαρτσελόνα "ζευγάρωσε" με την Καρταχένα από την Μούρθια.

Οι δύο "μεγάλοι" του ισπανικού ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν φέτος μόνο στον τελικό της διοργάνωσης. Σύντομα ξεχάστηκε αυτό, αφού προηγήθηκαν οι πανηγυρισμοί σε Καρταχένα και Χάτιβα.

Αμήχανοι οι παράγοντες της Ρεάλ, Άνχελ Τόρες και Μιγκέλ Παρντέθα άκουγαν τις... προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Χάτιβα. Μέχρι και σαμπάνιες άνοιξαν για να γιορτάσουν τη σημερινή επέτειο. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει στην πόλη των 30.000 κατοίκων, γνωστή ως η γενέτειρα δύο κληρικών που κάθισαν στον παπικό θρόνο και ανάμεσα τους ο περιβόητος Αλέξανδρος (Ροδρίγο) Βοργίας.

Ενθουσιασμός επικράτησε και στις τάξεις της Καρταχένα. Για τις δύο μικρές πόλεις και μικροσκοπικές... κουκίδες του ισπανικού ποδοσφαίρου αυτή είναι ημέρα γιορτής. Και όταν έρθει η ώρα της... σέντρας το βλέμμα της χώρας θα βρίσκεται πάνω τους.

Ο πρόεδρος της Χάτιβα κάλεσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην αφήσει κανένα αστέρι πίσω στη Μαδρίτη. " Θέλουμε και τον Ρονάλντο και τον Κασίγιας και τον Μπέιλ", δήλωσε ο περιχαρής πρόεδρος. Τώρα αν ακολουθήσει και το δρόμο της Αλκορκόν, αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θέλει να σκέφτεται ο Κάρλο Αντσελότι.

"Συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα μου, Καρταχένα, που την έχω στην καρδιά μου, για την κλήρωση με τη Μπάρσα... την ακολουθώ από την Ελλάδα", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Νάνο Γκονθάλεθ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Καρταχένα τη σεζόν 2008-08.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ