ΙΣΠΑΝΙΑ

Παραιτήθηκε ο Γιορέντε

Παραιτήθηκε ο Γιορέντε

Τον προεδρικό θώκο της Βαλένθια μετά από τέσσερα χρόνια άφησε ο Μανουέλ Γιορέντε, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Τις φήμες που τον ήθελαν από το πρωί να παραιτείται επιβεβαίωσε ο Μανουέλ Γιορέντε, ο οποίος ανακοίνωσε πως σταματά να εκτελεί χρέη προέδρου στη Βαλένθια.

Αιτία ήταν πως δε συμφώνησε με την απόφαση της μεγαλομετόχου του συλλόγου η οποία θέλει να τοποθετήσει 11 νέους ανθρώπους που θα επιβλέπουν ό,τι γίνεται στον σύλλογο.

"Φεύγω με τη συνείδησή μου ήσυχη. Αναλάβαμε έναν σύλλογο που ήταν σε επισφαλή κατάσταση και τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι ήταν στις 7 Ιουνίου του 2009, όταν έγινα πρόεδρος. Τώρα είμαστε ένας σύλλογος που τον σέβονται όλοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπορούν τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα. Είναι μία δύσκολη μέρα και είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, θυσίασα πολλά από την οικογένειά μου" ήταν ένα μέρος των λεγομένων του.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως οι οπαδοί εδώ και πολλούς μήνες πίεζαν προκειμένου να απομακρυνθεί ο Γιορέντε από τον προεδρικό θώκο, αφού θεωρούν πως έχει κάνει μεγάλα λάθη στο θέμα του νέου γηπέδου που θέλει να αναγείρει η Βαλένθια. Επιπλέον, πολλοί θεωρούν πως έχει μερίδιο ευθύνης και για τα υπέρογκα χρέη του συλλόγου, αφού εκτιμούν πως δε χειρίστηκε σωστά τα έσοδά που είχε στη διάθεσή του.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ