ΙΣΠΑΝΙΑ

Πάλι εκτός αποστολής ο Γουακάσο

Πάλι εκτός αποστολής ο Γουακάσο

Ο Τόνι Άνταμς δεν υπολογίζει τον Μουμπάρακ Γουακάσο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και οι προθέσεις του Άγγλου προπονητή δεν προμηνύονται ευχάριστες.

Τα αντιφατικά μηνύματα για τον Μουμπάρακ Γουακάσο στη Γρανάδα δεν σταματούν... Ο Γκανέζος χαφ έμεινε εκτός αποστολής από τον Τόνι Άνταμς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρότι δεν συντρέχει λόγος τραυματισμού.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Άγγλου προπονητή για το ματς της Γρανάδα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το Σάββατο (6/5). Σίγουρα, δεν πρόκειται για μία ευχάριστη απόφαση για τον Γκανέζο, αφού εναντίον της πρωταθλήτριας Ευρώπης μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή.

Ο Γουακάσο δεν συμμετείχε στην αποστολή της Γρανάδα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ανοέτα. Τότε, ο Άνταμς όταν είχε ερωτηθεί, επικαλέστηκε την κόπωση του Γκανέζου.

Οι προθέσεις της Γρανάδα για τον αριστεροπόδαρο άσο παραμένουν ένα μυστήριο... Όσο για τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου περιέχουν αντιφάσεις και κανένας δεν δύναται να προδικάσει το μέλλον. Ο Γουακάσο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019 και η οψιόν αγορά του είναι 1,5 εκ. ευρώ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ