ΙΣΠΑΝΙΑ

Παλεύει για Ντιέγκο η Ατλέτικο

Παλεύει για Ντιέγκο η Ατλέτικο

Την περίπτωση του Ντιέγκο της Βόλσφμπουργκ έχει επαναφέρει στο προσκήνιο η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Ήδη έχει προταθεί συμβόλαιο στον παίκτη.

Την επιστροφή του Ντιέγκο στη Μαδρίτη σχεδιάζουν οι άνθρωποι της Ατλέτικο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι ιθύνοντες των "ροχιμπλάκος" εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε την περασμένη σεζόν, όταν εκείνη κατέκτησε το Europa League.

Ο 28χρονος το καλοκαίρι ήθελε να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αλλά οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει αυτό το καλοκαίρι ακριβώς το αντίθετο δρομολόγιο.

Η "AS" αναφέρει πως ήδη του έχει προταθεί συμβόλαιο δύο ετών με οψίον ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο βάσει συγκεκριμένων όρων που θα έχουν μπει. Επιπλέον, το οικονομικό θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια του συμβολαίου του Ντιέγκο, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή αμείβεται με 5 εκατομμύρια το χρόνο.

Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο, αφού παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ.

Τέλος, το συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι φαίνεται πως αν ο παίκτης πιέσει, τότε οι δύο ομάδες θα βρουν τη χρυσή τομή.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ