ΙΣΠΑΝΙΑ

Οργή στη Ρεάλ για την διαιτησία

Οργή στη Ρεάλ για την διαιτησία

Για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ από τον ρέφερι Γκόμεθ κάνουν λόγο στη Ρεάλ. Στους τέσσερις οι βαθμοί της διαφοράς με την "Μπάρτσα" μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βαλένθια. Εκτός εαυτού ο Μουρίνιο.

Εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου το στραβοπάτημα της "βασίλισσας" κόντρα στη Βαλένθια είχε ως συνέπεια η διαφορά με την Μπαρτσελόνα να μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς.

Οι Καστιγιάνοι κάνουν λόγο για τρεις φάσεις όπου όπως υποστηρίζουν δεν τους δόθηκε πέναλτι.

Στις δύο εξ αυτών εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ισχυρίζονται πως έγινε πέναλτι και στον Μπενζεμά.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανώς εκνευρισμένος απέφυγε να δώσει το παρών την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου φοβούμενος πως θα χάσει την ψυχραιμία του.

Έτσι στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε ο Αϊτόρ Καράνκα. Ο συνεργάτης του Μουρίνιο όπως ήταν λογικό έσπευσε να στηρίξει τους παίκτες

"Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, ενώ ο κόσμος μας ενθάρρυνε όσο μπορούσε. Περιμένουμε την Τετάρτη ένα ακόμη δύσκολο ματς απέναντι στην Ατλέτικο.

Ελπίζω να διατηρήσουμε το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών. Αδικήθηκαμε από την διαιτησία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Ο Μουρίνιο αποχωρώντας από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" φώναζε: " Όλοι είδατε τι έκανε ο διαιτητής" μη μπορώντας να πιστέψει πως η διαφορά με τους Καταλανούς μειώθηκε από τους 10 βαθμούς στους τέσσερις.


TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ