ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ρονάλντο παρηγορεί τον Μέσι

Ο Ρονάλντο παρηγορεί τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του τελικού του Copa del Rey βρήκε λίγα λόγια παρηγοριάς για τον Λιονέλ Μέσι (photo), ενώ δήλωσε υπερήφανος για την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ και μίλησε για την επιστροφή του

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι περισσότεροι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως μάλλον δεν έχουν και κακές σχέσεις, όπως φαίνεται από την φωτογραφία παραπάνω (και παρακάτω).

Ο Πορτογάλος παρηγορεί τον Αργεντινό μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey στο "Μεστάγια", έχοντας μπει εν συνεχεία με τα πολιτικά του ρούχα να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του τροπαίου.

Έκανε φυσικά και δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε και στο πότε αναμένεται να επιστρέψει: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου ήταν πολύ καλή. Είμαι υπερήφανος. Ήμασταν καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα. Έχουμε ήδη έναν τίτλο και θα... παλέψουμε για δύο ακόμη".

"Ήθελα να παίξω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες, αλλά και χωρίς εμένα να πήγαν περίφημα. Δεν πονάω πια και θα δούμε αν την επόμενη Τετάρτη θα είμαι έτοιμος για να βοηθήσω ή θα περιμένω για το δεύτερο ματς (ημιτελικά Champions League με Μπάγερν)".

"Το ότι νικήσαμε την Μπαρτσελόνα είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον προπονητή. Να γιορτάσει ο κόσμος στην Μαδρίτη. Είμαστε εδώ".

Ο Ρονάλντο παρηγορεί τον Μέσι
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ