ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ισπανικός Τύπος για το clasico

Ο Ισπανικός Τύπος για το clasico
πρωτοσέλιδο Marca, classico, κύπελλο

Ακόμα ένα Clasico έφτασε στο τέλος του, με την Μπαρτσελόνα να αναγκάζει την Ρεάλ στην 5η της ήττα μέσα στο Μπερναμπέου στα τελευταία 7 ματς. Οι ήρωες, ο Πέπε και ο Μέσι...

Ο Ισπανικός Τύπος φυσικά, αφιέρωσε τα πρωτοσέλιδα για τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα μέσα στο σπίτι της Ρεάλ και όπως ήταν φυσιολογικό δεν έλειψαν οι έξυπνοι τίτλοι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως και για τις τρεις εφημερίδες, είναι ο Πέπε για τον οποίο γίνονται ξεχωριστές αναφορές στην πρώτη σελίδα των Marca, Sport και Mundo. Δείτε εδώ όλα τα ξένα πρωτοσέλιδα.

Ας δούμε όμως τα πρωτοσέλιδα:

MARCA: "La Historia Interminable"

"Η ιστορία που δεν τελειώνει", με την έννοια ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, ενώ υπάρχει και η αναφορά για τον άσο της Ρεάλ: "Απαράδεκτο πάτημα του Πέπε στον Μέσι".

SPORT: "LOS PUTOS AMOS DEL BERNABEU"

"Τα γ@μημέν@ αφεντικά του Μπερναμπέου", χρησιμοποιώντας παλαιότερη έκφραση του Πεπ Γκουαρδιόλα στον περσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Μουρίνιο με τις γνωστές του τακτικές προκαλούσε, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα εκνευρισμένος να δηλώσει: "το παίζει "puto amo" (γ@μημένο αφεντικό).

Ξεχωριστή αναφορά για τον αρνητικό MVP: "Σκάνδαλο, ακόμα μια ατιμώρητη επίθεση του Πέπε στον Μέσι"

MUNDO DEPORTIVO: "HERROES villanos"

"Ήρωες και Παλιάνθρωποι", αναφερόμενοι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα αρχικά για την ανατροπή και νίκη και σε αυτούς στην Ρεάλ για το αντιαθλητικό τους παιχνίδι σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

"Ο Πέπε, ένας δημόσιος κίνδυνος, ήταν ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος μιας Ρεάλ ανίσχυρης και ψυχοπαθούς", το σχόλιο για τον αμυντικό της "Βασίλισσας".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ