ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ισπανικός Τύπος για το ντέρμπι

Ο Ισπανικός Τύπος για το ντέρμπι

Διαβάστε τι γράφει ο Ισπανικός Τύπος για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Οι εφημερίδες της Ισπανίας αποθεώνουν την Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey και αναγνωρίζουν την πολύ καλή απόδοση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, που πάλεψαν το ματς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Tα όμορφα γκολ που σημειώθηκαν και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο των δύο ομάδων αναγνωρίστηκαν από το σύνολο των Ισπανικών εφημερίδων.

H εφημερίδα Μarca γράφει στο πρωτοσέλιδο της: " Mία αγνώριστη Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιγκουαϊν αρνήθηκε το δώρο που του δόθηκε στο 12'' του αγώνα. Όμορφα γκολ από Άλβες, Μπενζεμά και Κριστιάνο. Ένας φοβισμένος διαιτητής έβλαψε την Ρεάλ. Ο Πέπε δεν πήρε το μάθημα του".

Η Mundo Deportivo αναφέρει: " Στα ημιτελικά. H Mπαρτσελόνα στο clasico έκανε ένα αυθεντικό παιχνίδι με γκολ των Πέδρο και Άλβες. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε πολύ καλά αλλά ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και παραδόθηκε".

Η Καταλανική Sport αναφέρει: " Νοκ άουτ η Μαδρίτη. Η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά με γκολ των Πέδρο και Άλβες. Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη στα 180 λεπτά των αναμετρήσεων με την Ρεάλ. Οι Πέπε και Κασίγιας αρνήθηκαν να δεχτούν την ήττα: "Πήγαινε να πανηγυρίσεις μαζί τους", είπαν στον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ