ΙΣΠΑΝΙΑ

"Ναι" στη Ρεάλ και "όχι" στη Γιουβέντους από Ζιντάν

"Ναι" στη Ρεάλ και "όχι" στη Γιουβέντους από Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει μόνο τη φανέλα της Ρεάλ και όχι της Γιουβέντους στο αποψινό φιλικό μεταξύ θρυλικών άσων των δύο ομάδων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ πρώην αστεριών της Ρεάλ και της Γιουβέντους στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" (18:00 τοπική ώρα), ο Ζινεντίν Ζιντάν "απογοήτευσε" τους φίλους των "μπιανκονέρι".

Και αυτό γιατί ο θρυλικός παλαίμαχος και των δύο ομάδων δημοσιοποίησε την επιθυμία του να πάρει μέρος στο "Corazón Classic Match 2013" φορώντας μόνο τη φανέλα της Ρεάλ, και όχι αυτή της Γιουβέντους, την οποία είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια πριν μεταγραφεί στη "βασίλισσα" το καλοκαίρι του 2001.

Σε αντίθεση με τον "Ζιζού", ο Φάμπιο Καναβάρο θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής του παίζοντας και για τις δύο ομάδες, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο τεχνικός των παλαιμάχων της Γιουβέντους, Τζανλούκα Πεσότο, θα καταβάλλει προσπάθεια να μεταπείσει -έστω και την τελευταία στιγμή- τον Ζιντάν.

Να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα, θα πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ των διοικούντων Ρεάλ και Γιουβέντους, με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τους Μαδριλένους στους Τορινέζους.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ