ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με στημένο ο Χουανφράν της ΑΕΚ

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με στημένο ο Χουανφράν της ΑΕΚ

Οι ισπανικές Αρχές ερευνούν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Λεβάντε την περίοδο 2010-11. Τα έξοδα των διακοπών κίνησαν τις υποψίες.

Μία μεγάλη έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια συνεχίζεται από τις ισπανικές Αρχές οι οποίες ερευνούν την πιθανότητα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Λεβάντε στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2010-11 να ήταν στημένη.

Τι είχε συμβεί τότε; Η Σαραγόσα στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Λεβάντε η οποία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι "καίγονταν" για τους τρεις βαθμούς για να διασφαλίσουν την παραμονή τους. Έτσι και έγινε με την Σαραγόσα να παίρνει τη νίκη τελικά με 2-1.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Marca" αρκετοί παίκτες της Σαραγόσα και της Λεβάντε έχουν περάσει ήδη από το δικαστήριο της Βαλένθια για να καταθέσουν. Εκείνο που τράβηξε το βλέμμα των Αρχών ήταν τα έξοδα των διακοπών των παικτών της Σαραγόσα! Όπως θα δείτε και στο γράφημα που ακολουθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν να έχουν υπέρογκα έξοδα κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα από το ταμείο της Σαραγόσα πιστώθηκε στους λογαριασμούς των παικτών περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό έχει κάνει τις ισπανικές Αρχές να υποψιάζονται το ενδεχόμενο τα χρήματα να κατέληξαν μέσα από τους παίκτες της Σαραγόσα σε εκείνους της Λεβάντε! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της "Marca" και αποτυπώνονται στο παρακάτω γράφημα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξόδεψαν ακόμα και 250.000 ευρώ!

Οι παίκτες που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής, ανάμεσα τους και ο Χουανφράν ο οποίος είχε περάσει από την ΑΕΚ και εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στη Σαραγόσα, τονίζουν ότι το ότι δεν γνωρίζουν κάτι. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και μένει να δούμε που θα οδηγήσουν.

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με στημένο ο Χουανφράν της ΑΕΚ
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ