ΙΣΠΑΝΙΑ

"Μπλαουγκράνα" υπόκλιση στον Κριστιάνο Ρονάλντο

"Μπλαουγκράνα" υπόκλιση στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Ζόρντι Ρούρα, αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του αυριανού (30/1, 22:00) ημιτελικού με τη Ρεάλ. Διαβάστε τι δήλωσαν για το παιχνίδι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Η ώρα για τον πρώτο Clásico ημιτελικό του Copa del Reyπλησιάζει και το Sport24.gr ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του για να το υποδεχθεί όπως του αρμόζει. Το ρολόι θα δείχνει την Τετάρτη (30/1) 10μμ ώρα Ελλάδας όταν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου για το σπουδαίο ματς.

Μπροστά από τις δύο 11άδες, θα βρίσκονται νοητά δύο φανατικοί υποστηρικτές των ομάδων για να τις οδηγήσουν στη νίκη. Στην πραγματικότητα θα κάθονται στα γραφεία του Sport24.gr, έτοιμοι να σχολιάσουν και να κοντραριστούν μεταξύ τους στο live του αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα το οποίο θα παρακολουθήσετε εδώ.

Ο λόγος για τον γηπεδούχο Γιάννη Φιλέρη (ο οποίος αναμένεται με κασκόλ και σκούφο λόγω του -15) και τον φιλοξενούμενο και ακόμα δευτεραθλητή Ισπανίας, Θανάση Κρεκούκια (αφού ακόμα τα σκήπτρα βρίσκονται στη βασίλισσα).

Η μεταξύ του κόντρα αναμένεται επική και εμείς τους ιντριγκάρουμε με τις δηλώσεις του Ζόρντι Ρούρα, βοηθού του Τίτο Βιλανόβα.

"Μπορεί να ξέρουμε τα ποδοσφαιρικά προσόντα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι πάντα δύσκολο να τον σταματήσεις. Είναι ένας μεγάλος, σπουδαίος παίκτης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια για να τον αντιμετωπίσεις", είπε ο Ρούρα και ο Φιλέρης φουσκώνει από υπερηφάνεια.

Στη συνέχεια ο βοηθός του Βιλαβόνα πήρε θέση και για το +15:

" Το παιχνίδι του Κυπέλλου δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα όπου είμαστε άνετοι με τη διαφορά. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά στο Μπερναμπέου για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Με τη διαμάχη Φιλέρη-Κρεκούκια όμως δεν θέλει να ασχοληθεί ο Αντριάνο γιατί δεν θέλει να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του:

"Τα Clasicos είναι παιχνίδια με μεγάλη ένταση και η ομάδα που είναι καλύτερη εκείνη την ημέρα, συνήθως κερδίζει. Δεν πρέπει να μας απασχολήσει η διαμάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα από τη Ρεάλ", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι δηλώσεις είναι απίστευτα προβλέψιμες. "Θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε", δηλώσαν Εζίλ, Μπενζεμά και ο Κρεκούκιας παραλίγο να πνιγεί από τα γέλια.

"Η Μπαρτσελόνα έχει δυνατή ομάδα αλλά εμείς είμαστε σε καλή φόρμα και παίζουμε στο σπίτι μας. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο και κάθε φορά που παίζουμε σε αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον τελικό, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ο οποίος μας στηρίζει όλη τη χρονιά", τόνισε ο Γερμανός.

"Θεωρώ ότι το Clasico είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι το φαβορί. Χρόνο με το χρόνο γινόμαστε καλύτεροι απέναντί τους. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε", υπογράμμισε ο Γάλλος.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ