ΙΣΠΑΝΙΑ

Μίτσελ: "Θα μου άρεσε να αναλάβω την εθνική Ισπανίας"

Μίτσελ: "Θα μου άρεσε να αναλάβω την εθνική Ισπανίας"

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία εκδήλωσε ξανά την επιθυμία του να αναλάβει την εθνική Ισπανίας.

Ο Μίτσελ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) στο πλαίσιο επίσκεψής του σε κλινική της Μενόρκα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αναλάβει την εθνική Ισπανίας, εκθειάζοντας τους προπονητές της χώρας.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τον διάδοχο του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, αλλά εν τέλει επελέγη ο Ζουλέν Λοπετέγκι: "Η επιλογή θα ήταν καλή, αφού οι Ισπανοί προπονητές γενικά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και καλοί, ενώ υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο ποδοσφαιριστών. Η εθνική που θα ήθελα να αναλάβω είναι η ισπανική, αλλά έχει πολύ καλό κάτοχο της θέσης, τον Λοπετέγκι, και γι' αυτό είναι πιο εύκολο να αναλάβω έναν σύλλογο".

Μετά από την απόλυσή του από τη Μαρσέιγ, ο 53χρονος τεχνικός δεν έχει βρει ομάδα ακόμα, ωστόσο είναι αισιόδοξος ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει: "Θα ήθελα να προπονήσω στην Ισπανία. Είχα επιλογές, αλλά δεν υλοποιήθηκαν, μερικές φορές λόγω των συλλόγων και μερικές φορές λόγω εμού, αλλά σίγουρα κάτι θα έρθει σύντομα. Θα ήθελα να εργαστώ στην Ισπανία, αλλά εάν υπάρξει προσφορά από το εξωτερικό, όπως όταν ήμουν στην Ελλάδα ή στη Γαλλία, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Όσο για την ομάδα με την οποία γνώρισε μεγάλες πιένες τη δεκαετία του '80 και του 90', τη Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε: "Η ομάδα είναι πολύ καλή, αξιόπιστη και έχει ό,τι ζητάμε από τις μεγάλες ομάδες. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν τη στιγμή και το αίσθημα είναι θετικό λόγω των νικών. Παρ' όλα αυτά, τώρα έρχεται ένα σερί πολύ έντονων μηνών, με διοργανώσεις στο τέλος τους και δεν έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα. Πάντως, η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή και κάνει καλή σεζόν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ