ΙΣΠΑΝΙΑ

Καταγγελία για κάμερα σε γυναικεία αποδυτήρια

Καταγγελία για κάμερα σε γυναικεία αποδυτήρια

Μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατήγγειλε ότι την κατέγραφε κάμερα την ώρα που βρισκόταν στα αποδυτήρια σε αγώνα που διεξήχθη στη Μαδρίτη.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Τορελοδόνες, που εδρεύει στην ομώνυμη κοινότητα της Μαδρίτης, προχώρησε σε καταγγελία, καθώς μία εκ των παικτριών της εντόπισε κάμερα στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η κοπέλα ανέφερε πως είδε ένα χέρι στο παράθυρο, να κρατά μια κάμερα στραμμένη προς εκείνη και τις συμπαίκτριές της.

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει εντεταμένες έρευνες και έχει πάρει με ιδιαίτερη σοβαρότητα το συμβάν. Επιπροσθέτως, οι Αρχές απαιτούν μια δημόσια συγγνώμη από πλευράς Ατλέτικο, αλλά και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθεί τυχόν επανάληψη τέτοιου είδους περιστατικού. Βεβαίως, οι Ροχιμπλάνκος έχουν δεσμευτεί ως προς το ότι θα συνδράμουν με τον οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Η κοινή πεποίθηση είναι πως πρόκειται για μία δύσκολη έρευνα, καθότι δεν υπήρχε περιορισμός στην πρόσβαση του κόσμου γύρω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

Παράλληλα, η Τορελοδόνες έχει καταστήσει σαφές ότι θα κινηθεί νομικά έναντι οποιουδήποτε δημοσιοποιήσει τα επίμαχα ντοκουμέντα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ