ΙΣΠΑΝΙΑ

Καστίγιο: "Είναι όνειρο να βρίσκομαι στην Ισπανία"

Καστίγιο: "Είναι όνειρο να βρίσκομαι στην Ισπανία"

Ως όνειρο που πραγματοποιήθηκε χαρακτήρισε την μεταγραφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα για χάρη της Ράγιο Βαγιεκάνο, στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασής του, ο Νέρι Καστίγιο. Πρόθεση του ποδοσφαιριστή να καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Μεξικού, ενόψει Μουντιάλ.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο, στη Ράγιο Βαγιεκάνο, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίασή του, από τον ισπανικό σύλλογο. Ο Μεξικανός, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθ΄όλη τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Πρόθεση του παίκτη ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

"Είχα τη δυνατότητα να πάει και σ' άλλους συλλόγους, αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ, λόγω της αγάπης που μου έδειξαν", ήταν τα λόγια του Μεξικανού μεσοεπιθετικού.

Για τον προπονητή του δήλωσε τα εξής: "Μίλησα με τον προπονητή λίγο σήμερα το πρωί, αλλά θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να κερδίζει, και θα προσπαθήσω να το κάνω στο μέγιστο βαθμό τώρα, για να φτάσουμε με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Συνέχισε λέγοντας: "Πλέον βρίσκομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και φυσικά αυτό που θέλω όσο τίποτα, είναι να έχω μια καλή σεζόν και να βρεθώ στη Βραζιλία του χρόνου".

Τέλος, κλείνοντας την παρουσίασή του ο 29χρονος Νέρι Καστίγιο, δήλωσε: "Όταν με πούλησε ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία είχα τη δυνατότητα να έρθω στη Ισπανία, αλλά τότε δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία όμως, και τώρα ένα όνειρο πραγματοποιείται".

Φυσικά μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης, ο Νέρι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου έκανε τα καθιερωμένα "τσαλιμάκια" με τη μπάλα, βγάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες:

Καστίγιο: "Είναι όνειρο να βρίσκομαι στην Ισπανία"
Καστίγιο: "Είναι όνειρο να βρίσκομαι στην Ισπανία"
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ