ΙΣΠΑΝΙΑ

Ίσκο: "Θα αποφασίσω μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα"

Ίσκο: "Θα αποφασίσω μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα"

Ο Ίσκο δήλωσε πως ακόμα δε γνωρίζει τίποτα για το μέλλον του και πως θα αποφασίσει μετά το τέλος του Euro Κ21. Διαβάστε ακόμη τι του είπε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πριν αποχωρήσει από τη Μάλαγα.

Ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού είναι ο Ίσκο, ο παίκτης που αναδείχτηκε καλύτερος νεαρός των ευρωπαϊκών γηπέδων για το 2012.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν ο Ισπανός βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, με τον ίδιο αυτή τη στιγμή να μην ενδιαφέρεται για όλη αυτή την παραφιλολογία.

"Δε γνωρίζω κάτι και ακόμα κι αν ήξερα δε θα έλεγα τίποτα. Θα αποφασίσω για το μέλλον του μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα" είπε στην "As" σχετικά με όσα γράφονται. Ο Ίσκο, άλλωστε, είναι από τα βασικά στελέχη της Ισπανίας Κ21, η οποία το Σάββατο παίζει με τη Νορβηγία με έπαθλο μία θέση στον τελικό του θεσμού.

Μία από τις ομάδες που έχουν συνδεθεί με τον 21χρονο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Μάλαγα ρωτήθηκε επ' αυτού και απάντησε ως εξής: " Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θέλω να παίζω".

Με αυτή την αφορμή το δημοσίευμα της "As" αναφέρει και μία ατάκα που του είπε πριν αποχωρήσει από τη Μάλαγα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Χιλιανός τεχνικός θέλει να πάρει μαζί του στη Μάντσεστερ Σίτι τον Ίσκο και φέρεται μεταξύ άλλων να του είπε: "Μαζί μου θα παίζεις πάντα".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ