ΙΣΠΑΝΙΑ

Η... παγωμένη Μπαρτσελόνα (δείτε φωτογραφίες)

Η... παγωμένη Μπαρτσελόνα (δείτε φωτογραφίες)

Η ήττα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Οσασούνα, δίνει την ευκαιρία στην Ρεάλ να κάνει το +10 στην βαθμολογία και να αφήσει τους Καταλανούς σε... χαμηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα.

Το αστείο "κάνει κρύο στους μείον τόσους βαθμούς" δεν είναι ελληνικό και χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις, όπου η πρωτοπόρος ομάδας έχει πάρει αέρα πολλών βαθμών από τον δεύτερο.

Μια τέτοια περίπτωση βλέπουμε αυτή τη χρονιά στην Ισπανία, αφού η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ανίκητη ομάδα των περασμένων ετών και πετά βαθμούς από εδώ και από εκεί.

Το Σάββατο το βράδυ μάλιστα, οι "μπλαουγκράνα" έχασαν στην έδρα της Οσασούνα και αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Κυριακή, τότε θα γίνει το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μια πιθανή επιτυχία των "μερένγκες" θα φέρει την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα στους -10 και το... κρύο ομολογουμένως είναι τσουχτερό στην Καταλονία. Ταιριάζει μάλιστα με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ελλάδα και την Βαρκελώνη .

Έτσι λοιπόν, οι εφημερίδες που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, είχαν έτοιμο τον τίτλο για τα πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας και έμοιαζαν περισσότεροι με... μετεωρολόγους παρά με δημοσιογράφους. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα

Sport: "Παγώσαμε"

Η... παγωμένη Μπαρτσελόνα (δείτε φωτογραφίες)

Mundo Deportivo: "Κρύο, κρύο"

Η... παγωμένη Μπαρτσελόνα (δείτε φωτογραφίες)
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ