ΙΣΠΑΝΙΑ

"H FIFA πολεμάει τον Ρονάλντο"

"H FIFA πολεμάει τον Ρονάλντο"

Πρώτο θέμα στις ιστοσελίδες των μαδριλένικων, "AS" και "Marca" είναι πως η FIFA στα προφίλ των υποψηφίων για την Χρυσή Μπάλα ουσιαστικά προσπαθεί να ευνοήσει τον Μέσι σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο "πόλεμος" μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης φυσικά να ρίχνουν διαρκώς... λάδι στην φωτιά.

Το απόγευμα της Τετάρτης λοιπόν κεντρικό θέμα στις ιστοσελίδες των "AS" και "Marca" είναι πως η FIFA στα προφίλ των υποψηφίων για την "Χρυσή Μπάλα" προσπαθεί να ευνοήσει τον Μέσι σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το έπαθλο αφορά σε χρονιά και όχι σε αγωνιστική περίοδο, όμως η FIFA στα προφίλ ουσιαστικά αναφέρεται στην σεζόν 2012-2013, λέγοντας πως ο Πορτογάλος πέτυχε 34 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά τον πέρασε ο Αργεντινός που είχε 45, σκοράροντας μάλιστα περισσότερο σε Champions League και εθνική ομάδα.

Βέβαια, από την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερα γκολ σε πρωτάθλημα και Champions League, αλλά και γενικότερα καλύτερη απόδοση, με τον Μέσι βέβαια να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Δείτε στην FIFA τα προφίλ που παρουσίασε για τους υποψηφίους της "Χρυσής Μπάλας".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ