ΙΣΠΑΝΙΑ

Η αγωνιστική αναγέννηση του Όσκαρ

Η αγωνιστική αναγέννηση του Όσκαρ

Την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του διάγει ο Όσκαρ Γκονθάλεθ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει φτάσει τα οχτώ γκολ σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ εκπλήσσοντας με την παρουσία του στην Βαγιαδολίδ.

Στον αστερισμό του Όσκαρ κινούνται άπαντες στη Βαγιαδολίδ. Ο σύλλογος της Segunda Division διεκδικεί με αξιώσεις την προαγωγή στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του 29χρονου άσου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σταρ της ομάδας του Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Ο Όσκαρ έχοντας φορέσει 19 φορές τη φανέλα της Βαγιαδολίδ στην τρέχουσα σεζόν κατάφερε να φτάσει τα οχτώ γκολ, όντας δεύτερος σκόρερ των "Pucela".

Στο ματς απέναντι στην Ταραγόνα έκανε το παιχνίδι της ζωής του πετυχαίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το παρθενικό χατ-τρικ της καριέρας του.

Ο τοπικός Τύπος αποθεώνει το 10άρι της ομάδας που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην επιθετική φιλοσοφία που έχει μεταλαμπαδεύσει ο Τζούκιτς.

Οι περισσότερες επιθέσεις της Βαγιαδολίδ ξεκινούν από τα πόδια του άλλοτε άσου της Σαραγόσα που έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του.

Ο Όσκαρ, ο οποίος απολαμβάνει την δεύτερη θητεία του στον ισπανικό σύλλογο, δεν κρύβει το πάθος του για το γκολφ τονίζοντας πως είναι πιο δύσκολο από το ποδόσφαιρο.

Στον ελεύθερο χρόνο του επισκέπτεται τη φάρμα του στη γενέτειρα του Σαλαμάνκα.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, σκοπεύει να ανοίξει εστιατόριο στο Βαγιαδολίδ στην πόλη δηλαδή που βρήκε το ποδοσφαιρικό του λιμάνι.

Δείτε το χατ-τρικ του Όσκαρ στην αναμέτρηση με την Ταραγόνα (4-0).


TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ