ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Βαλένθια εμψυχώνει τον εαυτό της

Η Βαλένθια εμψυχώνει τον εαυτό της

Με το video "Ναι, Μπορούμε" η Βαλένθια προετοιμάζει εαυτό και οπαδούς για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ειρωνεύτηκε ή όχι ο Σέρχιο Ράμος τις "νυχτερίδες"; (video).

Η Βαλένθια υποδέχεται (18.00) τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα του 2015 για τις δύο ομάδες. Οι "νυχτερίδες" βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας οκτώ βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο "Μεστάγια" εκτιμούν πως αυτή η Βαλένθια μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ και ο σύλλογος δημιούργησε ένα video-καμπάνια για να "ζεστάνει" τους οπαδούς. Ο τίτλος είναι "ναι, μπορούμε".

Στο video προβάλλονται και παλιότερες νίκες του συλλόγου επί των "μερένχες". Το video κλείνει με τον Αλβάρο Νεγκρέδο να ανοίγει τα χέρια.

Δείτε το video:

Ούτε ένα 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση του video ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος προπονήθηκε και ταξίδεψε στη Βαλένθια με την αποστολή της Ρεάλ, ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο να παίρνει την ίδια πόζα και να έχει στα πόδια του τα τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα του την περασμένη σεζόν.

Μετα την κατακραυγή κατέφυγε και πάλι στο Twitter για να τα "μπαλώσει". Ανέβασε όλες τις φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη φωτογράφηση και έγραψε "τρέφω μόνο σεβασμό για τη Βαλένθια και το φίλο μου, Αλβαρο Νεγκρέδο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ