ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκαμεϊρό για αντικαταστάτης του Νεγρέδο

Γκαμεϊρό για αντικαταστάτης του Νεγρέδο

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό φέρεται να είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άλβαρο Νεγρέδο, παρόλο που υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται.

Στο πρόσωπο του Κέβιν Γκαμεϊρό έχει βρει τον αντικαταστάτη του Άλβαρο Νεγρέδο η Σεβίγια σύμφωνα με δημοσίευμα της "Desmarque".

Η μεταγραφή του τελευταίου στη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών και έτσι οι Ανδαλουσιανοί θα κινηθούν για τον Γάλλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ισπανική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, με τον οποίο είναι σε επαφή και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Μόντσι. Ωστόσο, να σημειωθεί πως ο Χοσέ Μαρί ντελ Νίδο, πρόεδρος του συλλόγου, τη Δευτέρα είχε πει πως "υπάρχουν έξι περιπτώσεις επιθετικών".

Από εκεί και πέρα, ο Λοράν Μπλαν, προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχτηκε: "Βρισκόμαστε σε επαφές. Έχουμε μιλήσει και ο Κέβιν έχει τη δική του άποψη, αλλά είναι ο μόνος πραγματικός επιθετικός που έχουμε αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο σύλλογος".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ