ΙΣΠΑΝΙΑ

Γιορέντε: "Θα ήθελα να μείνω με τον Βαλβέρδε"

Γιορέντε: "Θα ήθελα να μείνω με τον Βαλβέρδε"

Ο Φερνάντο Γιορέντε ευχήθηκε ο νέος προπονητής της Μπιλμπάο να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε τι δήλωσε για τον 49χρονο τεχνικό αλλά και για το αντίο του στον σύλλογο.

Το αστέρι της Μπιλμπάο, ο Φερνάντο Γιορέντε, ετοιμάζεται για το Τορίνο καθώς από την 1η Ιουλίου- και μέχρι το 2017- θα ανήκει στην Γιουβέντους.

Οι σκέψεις του όμως πηγαίνουν και στο τι πρόκειται να γίνει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 'Cadena SER' αναφέρθηκε στην προοπτική να αναλάβει την Μπιλμπάο ο Ερνέστο Βαλβέρδο.

Ο Γιορέντε έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα την σεζόν 2004-2005 με τον Βαλβέρδε στον πάγκο.

" Έχω πάρα πολλές καλές αναμνήσεις από τον Ερνέστο, θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω με αυτόν. Αλλά οι περιστάσεις τα έφεραν έτσι, ώστε το μέλλον μου να είναι μακρυά από την Αθλέτικ.

Ελπίζω ο Βαλβέρδε να έρθει στην Αθλέτικ και να την πάει στην κορυφή. Το ντεμπούτο μου μαζί του ήταν αξέχαστο", σημείωσε ο 28χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους αλλά και για το παρελθόν του στην Μπιλμπάο. Μεταξύ άλλων τόνισε:

" Προσπάθησα από τις διαπραγματεύσεις να επωφεληθούν όλες οι πλευρές. Αλλά πληγώθηκα πολύ. Αρκετά βράδια φέτος ένιωθα σκ*τά. Δεν είναι εύκολο όταν όλοι στρέφονται εναντίον σου.

Από τα 12 μου, έδωσα τα πάντα στην Αθλέτικ. Δεν δημιούργησα ποτέ κανένα πρόβλημα. Αυτή η χρονιά δεν θα αμαυρώσει ότι έζησα με τον κόσμο. Θέλω να τους πω πολλά ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειξαν. Όπως σε όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους εργαζόμενους στον σύλλογο. Τους ευχαριστώ για το πώς μου φέρθηκαν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ