ΙΣΠΑΝΙΑ

Γιάγια Τουρέ:"Δεν σκέφτηκα ποτέ να παίξω στη Ρεάλ"

Γιάγια Τουρέ:"Δεν σκέφτηκα ποτέ να παίξω στη Ρεάλ"

Με τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως δεν θα έλεγε όχι εάν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Καταλωνία.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν θα αγωνιζόταν ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τουρέ σημειώνει πως θα του ήταν αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα.

"Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μεγάλο σύλλογο, όμως θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Για μένα η Μπαρτσελόνα ήταν η πιο σημαντική ομάδα. Μία ομάδα υπόδειγμα με αφοσιωμένους παίκτες εργάτες, όπως ο Τσάβι και ο Πουγιόλ αλλά και πιστούς οπαδούς.

Η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο". Ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας των Βιλανόβα και Αμπιντάλ.

"Είμαι ευτυχής για τον Αμπιντάλ και τον Τίτο (σ.σ.: Βιλανόβα). O Aμπιντάλ είναι φανταστικός άνθρωπος και αυτό που πέτυχε ήταν εντυπωσιακό. Ένα παράδειγμα για όλους εμάς".

Σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ, η Μπαρτσελόνα είνα το φαβορί για πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

"Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως για μένα η Μπαρτσελόνα είναι πάντα το φαβορί. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως συνέβη και στο πρώτο ματς με την Μίλαν, όμως η ποιότητα της Μπαρτσελόνα και συνδυασμό με τον Μέσι μπορούν να κρίνουν τον αγώνα".

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στους "Μπλαουγκράνα".

" Είναι δύσκολο να πεις όχι στην Μπάρτσα. Δεν μπορείς να αρνηθείς παίζοντας με τους Μέσι, Τσάβι και Πικέ. Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ