ΙΣΠΑΝΙΑ

Γερμανικές σειρήνες για Μίτσελ

Γερμανικές σειρήνες για Μίτσελ

Πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα έχει δεχθεί ο Μίτσελ, ο οποίος απασχολεί και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "elconfidencial" ο 49χρονος τεχνικός εκτός από την πρόταση των "ερυθρολεύκων" έχει δεχθεί κρούση και από γερμανικό σύλλογο.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο δημοσίευμα:

" Ο Μίτσελ μπορεί να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Ο Μαδριλένος προπονητής έχει πρόταση να αναλάβει την ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, μία μόλις εβδομάδα μετά την απόλυσή του από τη Σεβίλη. Ο τεχνικός, εκτός από την προσφορά του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Η φήμη του Μίτσελ δείχνει να έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά, παρότι είχε μία ικανοποιητική εμπειρία στη Σεβίλλη, όμως απέτυχε να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ το Σάββατο, αν και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ΠΑΟΚ)


Ίσως αν δεχθεί την προσφορά την ελληνικής ομάδας ο Μίτσελ να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του. Άλλωστε, ακόμα στον ελληνικό σύλλογο θυμούνται τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τωρινός προπονητής της Βαλένθια κατάφερε σε τρεις σεζόν να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, αφήνοντας μεγάλο έργο στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Η άφιξη ενός άλλου Ισπανού στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας φανερώνει ότι ο ισπανικό ποδόσφαιρο έχει καλή εικόνα στην Ευρώπη. Από την άλλη, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι έχει καλή φήμη εκτός συνόρων
".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ