ΙΣΠΑΝΙΑ

Έρευνα για ναζιστικά συνθήματα στο Μεστάγια

Έρευνα για ναζιστικά συνθήματα στο Μεστάγια

Έρευνα έχει ξεκινήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ισπανίας για ναζιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Βαλένθια, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ.

Τα ναζιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο "Εστάδιο δε Μεστάγια" της Βαλένθια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των "νυχτερίδων" με την Εσπανιόλ, έχουν κινητοποιήσει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ισπανίας αλλά και τον ίδιο το σύνδεσμο σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο 27ό λεπτό της αναμέτρησης ακούστηκαν ναζιστικά συνθήματα από το σκληροπυρηνικό σύνδεσμο οπαδών της Βαλένθια, Κούρβα Νορδ, κάτι που έγινε αντιληπτό και από την τηλεοπτική αναμετάδοση της.

Μετά την εξαγγελία της έρευνας, εκπρόσωπος του συνδέσμου της Βαλένθια, πήρε θέση για το επεισόδιο αναλαμβάνοντας να κάνει και ο ίδιος την εκκαθάρισή του.

"Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους της Βαλένθια για τα προσβλητικά συνθήματα και πρέπει να αποβάλλουμε αυτούς τους φιλάθλους. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τη σημασία τους περιεχομένου του συνθήματος. Δε θα επαναληφθεί ποτέ και θα αποβάλλουμε όποιον το κάνει. Δε θα αφήσουμε κανέναν να μπει στις εξέδρες μας με φανέλες με προσβλητικά συνθήματα."

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ