ΙΣΠΑΝΙΑ

Επέστρεψε στην Primera η Βιγιαρεάλ

Επέστρεψε στην Primera η Βιγιαρεάλ

Μια χρονιά μετά τον υποβιβασμό της, η Βιγιαρεάλ του Όλοφ Μέλμπεργκ επιστρέφει πανηγυρικά στην Πριμέρα Ντιβισιόν, μαζί με την Έλτσε. Δείτε ποιες ομάδες παίζουν στα πλέι οφ για την άνοδο (video).

Το βάσανο της Βιγιαρεάλ μακριά από την μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, δεν κράτησε πολύ. Για την ακρίβεια, κράτησε το λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Ένα χρόνο μετά το υποβιβασμό του το "κίτρινο υποβρύχιο", ανέβηκε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Όλοφ Μέλμπεργκ (σ.σ. αγωνίστηκε όλη τη διάρκεια του ματς) νίκησε με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της ανόδου την Αλμερία και έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο για την Πριμέρα, προκαλώντας ενθουσιασμό στο "Μαδριγάλ".

Επέστρεψε στην Primera η Βιγιαρεάλ

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Περέιρα στο 57ο λεπτό και έτσι η Αλμερία έμεινε στην τρίτη θέση, που την οδηγεί στα πλέι οφ της ανόδου. Μαζί της θα είναι και η Χιρόνα, η Αλκορκόν και η Λας Πάλμας, που θα παλέψουν για το όνειρο της Πριμέρα.

Επέστρεψε στην Primera η Βιγιαρεάλ

Την πρώτη θέση στην Segunda κατέκτησε η Έλτσε, η οποία είχε εξασφαλίσει την άνοδο και τη τελευταία αγωνιστική επικράτησε 3-1 της Γκουανταλαχάρα.

Σ' ό,τι αφορά στις ομάδες που υποβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία, πρόκειται για τις Χερέθ, Ουέσκα και Σανταντέρ. Αντίθετα, η Μούρθια σώθηκε τη τελευταία στιγμή χάρη στη νίκη της απέναντι στην Λας Πάλμας.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ