ΙΣΠΑΝΙΑ

Εκτός Ευρώπης η Μάλαγα

Malaga's Martin Demichelis from Argentina reacts at the end of the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Borussia Dortmund and Malaga CF in Dortmund, Germany, Tuesday, April 9, 2013. (AP Photo/Martin Meissner)
Malaga's Martin Demichelis from Argentina reacts at the end of the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Borussia Dortmund and Malaga CF in Dortmund, Germany, Tuesday, April 9, 2013. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Απορρίφθηκε από το CAS η ένσταση που είχε καταθέσει η Μάλαγα, η οποία την επόμενη σεζόν θα εκτίσει κανονικά την ποινή της. Διαβάστε ποιος παίρνει τη θέση της βάσει βαθμολογικής κατάταξης και γιατί έχει βάσιμες ελπίδες η Σεβίγια.

Εκτός Ευρώπης έμεινε η Μάλαγα μετά την απόφαση του CAS να απορριφθεί η ένσταση που είχε κατατεθεί.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε αρχικά τιμωρηθεί από την Uefa με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που τελικά θα ισχύσει.

Αιτία είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσει η Μάλαγα, η οποία δεν προσπάθησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Financial Fair Play. Μπορεί τα έσοδά της από το Champions League φέτος να ήταν αρκετά, μπορεί να πούλησε κάποιους παίκτες το καλοκαίρι όμως αυτά τελικά δεν ήταν αρκετά.

Έτσι τη θέση της βάσει βαθμολογικής κατάταξης θα την έπαιρνε κανονικά η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία δεν έχει πάρει άδεια από την Uefa ως τώρα. Το πιθανότερο είναι πως η ομάδα του Πάκο Χέμεθ δε θα περάσει από τον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κι έτσι το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που δικαιούται η Ισπανία θα πάει στη Σεβίγια που τερμάτισε 9η.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ