ΙΣΠΑΝΙΑ

Χουανφράν: "Εάν είχα το σώμα του Ρονάλντο..."

Real's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Paulo Duarte)
Real's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Χουανφράν Μορένο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης, και έβγαλε το καπέλο στον Κριστιάνο Ρονάλντο με έναν ιδιότυπο τρόπο.

Ο Χουανφράν Μορένο υπήρξε συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και με αφορμή την αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την παλιά του ομάδα, εκθείασε το γνωστό και άγνωστο μεγαλείο του Πορτογάλου άσου των "μερένγκες".

"Στη Ρεάλ Μαδρίτης θαύμαζα τον Κριστιάνο για τον επαγγελματισμό και τη δουλειά του. Αρκετός κόσμος δε γνωρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κάθε χρόνος που περνά γίνεται καλύτερος. Με εξέπληξε σαν άνθρωπος, ήταν πάντα σωστός φίλος.

Χουανφράν: "Εάν είχα το σώμα του Ρονάλντο..."

Σαν ποδοσφαιριστής, είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους του κόσμου και μπορεί να πει κανείς ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Πολλοί του ασκούν κριτική για τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ. Εάν είχα το σώμα του, θα έβγαζα πάντα τη φανέλα.", δήλωσε ο Χουανφράν Μορένο, ή απλά Χουανφράν για τον πρώην συμπαίκτη του, που θα τον αντιμετωπίσει ξανά.

Πηγές: Abola, As

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ