ΙΣΠΑΝΙΑ

Δύσκολοι καιροί για τον Χιμένεθ

Δύσκολοι καιροί για τον Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ νικητής... INTIME SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την βαριά ήττα της Σαραγόσα με 5-1 από την Μάλαγα άφησε να εννοηθεί πως δεν θα παραιτηθεί ωστόσο προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη, προκειμένου να αναλύσει την κατάσταση στην ομάδα της Αραγωνίας.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ δεν κατόρθωσε να βγάλει από το τέλμα την Σαραγόσα που έχει κατακτήσει μόλις πέντε από τους 24 συνολικά βαθμούς στα ματς που έδωσε υπό την καθοδήγηση του.

Η συντριβή από τη Μάλαγα με 5-1 είχε ως συνέπεια η ουραγός της Πριμέρα Ντιβιζιόν να απομακρυνθεί κατά 12 βαθμούς από την θέση που εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Ο 48χρονος προπονητής απέφυγε να πάρει εν θερμώ αποφάσεις για το το μέλλον του στον πάγκο της Σαραγόσα τονίζοντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μάλαγα πως θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, προκειμένου να αναλύσει την κατάσταση στο σύλλογο.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Χιμένεθ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί παρά την απογοήτευση του για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών.

" Όχι άλλα ημίμετρα. Νιώθω ντροπιασμένος" ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα δεν κρύβει την δυσφορία του για το γεγονός πως η διοίκηση δεν ικανοποίησε την επιθυμία του σχετικά με τις μετεγγραφές που είχε εισηγηθεί.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ