ΙΣΠΑΝΙΑ

"Δίνει 1 εκ. ευρώ για Κριστιάν ο Παναθηναϊκός"

"Δίνει 1 εκ. ευρώ για Κριστιάν ο Παναθηναϊκός"
Κριστιάν

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Παναθηναϊκό να προσφέρει 1 εκ. ευρώ στην Αλμερία για τον κεντρικό αμυντικό Κριστιάν Φερνάντες

Ένα δημοσίευμα της AS, που δύσκολα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, παρουσιάζεται από το βράδυ της Κυριακής και αφορά τον Ισπανό αμυντικό Κριστιάν Φερνάντες.

Σύμφωνα με την AS, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στην Αλμερία το ποσό του 1 εκ. ευρώ για τον 27άχρονο άσο, ο οποίος παίζει τόσο ως αριστερός στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ.

Βέβαια το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης προτιμά να παραμείνει στην ομάδα και να αγωνιστεί στην Πριμέρα, όμως τα χρήματα που προσφέρουν στην Αλμερία οι πράσινοι είναι αρκετά.

Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να κλείσει μεταγραφές λόγω της οικονομικής στενότητας (ούτε για προκαταβολή δεν περισσεύουν), η όλη υπόθεση μοιάζει απίθανο να ισχύει.

Μην ξεχνάμε όμως πως ο Μαυρίας οδεύει πως Σάντερλαντ, ο Καρνέζης προς Ουντινέζε και ο Κουίνσι, λογικά, θα κερδίσει ένα συμβόλαιο στην Κρίσταλ Πάλας, οπότε υπάρχει η δυνατότητα για μία δυνατή μεταγραφή. Θα είναι όμως αυτή;

* Ο παίκτης ακούστηκε κάποια στιγμή και για τον ΠΑΟΚ οπότε όλα αυτά ίσως έχουν να κάνουν με τον εκπρόσωπο του

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ