ΙΣΠΑΝΙΑ

Διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη ο Μπερίσο

Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin)
Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin) AP

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο, πάσχει από καρκίνο του προστάτη κάτι που έγινε γνωστό στους παίκτες της ομάδας στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

Μία θλιβερή είδηση αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (22/11). Ο Εδουάρδο Μπερίσο διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να βγει η σχετική ανακοίνωση από την Σεβίλλη.

Ο προπονητής της ομάδας υποβλήθηκε σε εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα των οποίων ήξεραν ελάχιστοι άνθρωποι.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena SER, έκανε γνωστή την είδηση η οποία έμμεσα έχει επιβεβαιωθεί από όλες τις πλευρές. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Κάστρο ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως: "Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θα μιλήσουμε τώρα, την Τετάρτη θα δώσουμε κάποιες πληροφορίες".

ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία οι παίκτες της Σεβίλλης έμαθαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ τη συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση. Η ισπανική ομάδα έχανε με 3-0 και ο Εδουάρδο Μπερίσο μίλησε στους παίκτες του για να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, άγνωστο από ακόμα από ποιον, οι παίκτες της Σεβίλλης ενημερώθηκαν και για τη δυσάρεστη εξέλιξη. Στο 51' ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ μείωσε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Έβερ Μπανέγα, ενώ ο Γάλλος στράικερ έκανε το 2-3 στο 60' με εκτέλεση πέναλτι, φτάνοντας τα 6 τέρματα στη διοργάνωση. Τελικά η Σεβίλλη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 93' με τον Γκουίντο Πισάρο ο οποίος έκανε το τελικό 3-3.

Sevilla's Guido Pizarro, center, celebrates with Sevilla coach Eduardo Berizzo after scoring their third goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Guido Pizarro, center, celebrates with Sevilla coach Eduardo Berizzo after scoring their third goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Μάλιστα, τόσο ο σκόρερ όσο και οι υπόλοιποι παίκτες έτρεξαν προς το μέρος του προπονητή τους για να του αφιερώσουν αυτό το γκολ. Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στη Σεβίλλη ήταν οι δηλώσεις του Μπανέγα αμέσως μετά το τέλος του ματς.

"Ξέραμε ότι εάν προσπαθήσουμε μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Έτσι πρέπει να παίζουμε συνέχεια. Πρέπει να το κάνουμε για τον κόσμο που είναι συνέχεια δίπλα μας, αλλά και για τον προπονητή μας. Είναι ο σημαντικότερος από όλους μας" είπε μεταξύ άλλων ο μέσος της Σεβίλλης.

Photo credits: AP Photo/Pavel Govolkin / Pavel Govolkin

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ