ΙΣΠΑΝΙΑ

Δεν απορρίπτει την Ίντερ ο Ρόσι

Δεν απορρίπτει την Ίντερ ο Ρόσι
Τζουζέπε Ρόσι

Στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να αγωνιστεί ο Τζουζέπε Ρόσι, χωρίς, όμως, να αποκλείει την περίπτωση της Ίντερ. Διαβάστε τι είπε ο ατζέντης του.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ίντερ είναι ο Τζουζέπε Ρόσι σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη του.

Ο Φεντερίκο Παστορέλο γνωστοποίησε πως ο Ιταλός επιθετικός θα ήθελε να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως ξεγράφει την Ίντερ.

“O Τζουζέπε δεν έχει κρύψει ποτέ πως όνειρό του είναι να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Θεωρούμε ως η Ίντερ είναι τέτοιου βεληνεκούς, αλλά θα ήθελε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα απέρριπτε την Ίντερ, επειδή δε θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ” είπε χαρακτηριστικά ο Παστορέλο.
Ωστόσο, ο 25χρονος έχει συμβόλαιο ως το 2016 με τη Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τη συναίνεση της ισπανικής ομάδας για να αποχωρήσει. Η κακή πορεία, όμως, των “κίτρινων υποβριχιών” τον έχει φέρει πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου και σε ενδεχόμενο υποβιβασμού της Βιγιαρεάλ, η φυγή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ρόσι αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού του πελάτη του, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τον Οκτώβριο: “Είναι δυστυχώς μία κακή σεζόν για τον Τζουζέπε, λόγω του προβλήματος με το γόνατό του. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό του είναι μόνο η αποθεραπεία του και ίσως προλάβει κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος”.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ