ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-1

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν στην Μαδρίτη η Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα στον 1ο τελικό του ισπανικού σούπερ καπ. Σκόρερς οι Νταβίντ Βίγια και Νεϊμάρ με τα παρθενικά τους γκολ (videos)

Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο τελικό του 2013 Supercopa de España, με τους Βίγια και Νεϊμάρ να σκοράρουν να πετυχαίνουν τα παρθενικά τους γκολ με τις νέες τους ομάδες.

Ο Νταβίντ Βίγια πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους "ροχιμπλάνκος" κόντρα στην πρώην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ στο 12'.

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βίκτορ Βαλντές με καταπληκτικό δεξί σουτ στην κίνηση, έπειτα από ασίστ του Αρντά Τουράν και γενικά εντυπωσιακή ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν καλός και ο Χεράρδο Μαρτίνο τον αντικατέστησε με τον Σεσκ Φάμπρεγκας στο ημίχρονο και οι Καταλανοί βελτιώθηκαν.

Πετυχημένη και η δεύτερη αλλαγή του Αργεντινού τεχνικού, καθώς στο 66' ο Νεϊμάρ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας το 1-1 από σέντρα του συμπατριώτη του, Ντάνι Άλβες.

Μετά τον Βίγια, το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα πέτυχε και ο Νειμάρ, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία, καθώς λίγα λεπτά πριν το τέρμα του Βραζιλιάνου έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουσκέτς.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "Καμπ Νόου" σε μία εβδομάδα, με τα εκτός έδρας γκολ να μετρούν κανονικά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε (73' Όλιβερ Τόρες), Αρντά Τουράν (76' Λέο Μπαπτιστάο), Ντιέγκο Κόστα (79' Κριστιάν Ροντρίγκες), Βίγια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (89' Αλέξ Σονγκ), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Πέδρο (59' Νεϊμάρ), Μέσι (46' Φάμπρεγκας).

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ