ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανοιχτός στη φυγή του Ντιέγκο Κόστα ο Σιμεόνε

Ανοιχτός στη φυγή του Ντιέγκο Κόστα ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να σταματήσει τον Βραζιλιάνο, αν εκείνος θέλει να φύγει. Πεπεισμένος ότι θα παίξει ο Τιμπό Κουρτουά κόντρα στην Τσέλσι, αποκαλυπτικός για Φερνάντο Τόρες.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" ο Ντιέγκο Σιμεόνε για το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα. Η Τσέλσι σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ισόποση με τη ρήτρα του και ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως δε θα εκπλαγεί αν αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος για το Λονδίνο.

"Εξαρτάται από εκείνον και το τι θεωρεί πως είναι καλύτερο για το μέλλον του. Θα στηρίξω όποια απόφαση πάρει. Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρεται για εκείνον η Τσέλσι και με κάνει χαρούμενο, επειδή ο στόχος του επιτελείου μου είναι να βλέπουμε τους παίκτες μας να βελτιώνονται.

Κατανοούμε πως η Τσέλσι έχει τεράστια οικονομική δύναμη και αν θέλει να ζήσει μόνο από το ποδόσφαιρο για την υπόλοιπη ζωή του, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι όπως και με τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Πώς θα μπορούσα να του πω να μην πάει στη Μονακό; Έδωσε ζωή σε αυτόν τον σύλλογο".

Για τον Φερνάντο Τόρες και τα σενάρια επιστροφής του είπε: "Ο Φερνάντο είναι πάντα μαζί μας. Φυσικά και του έχω στείλει μηνύματα. Είναι πολύ χαρούμενος με όσα έχουν γίνει στην ομάδα και είναι πάντα παρών και μας εύχεται καλή επιτυχία. Φυσικά θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσε".

Τέλος, για τον Τιμπό Κουρτουά και το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Τσέλσι είπε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα παίξει εναντίον της Τσέλσι. Ούτε εκείνος έχει".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ