ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ροντρίγκεθ

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία απέκτησε τον Κριστιάν Ροντρίγκες (vid).

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Κρίστιαν Ροντρίγκες.

Ο Ουρουγουανός δεν αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές στην Πόρτο, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ως ελεύθερος υπέγραψε στους "ροχιμπλάνκος" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ροντρίγκες αγωνιζόταν στην Πόρτο από το 2008 και ήταν μέλος της περσινής ομάδας, η οποία κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, φέτος είχε μόνο 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τους "δράκους".

Έτσι έγινε η πρώτη μεταγραφή της νέας περιόδου για τους νυν κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ, το θετικό για τους οποίους είναι πως ο 26χρονος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και λογίζεται ως κοινοτικός.

Τέλος, ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο, Ζοζέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, είπε για τον Ροντρίγκες: "Είναι ένας πολύ γρήγορος και επιθετικογενής ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει νοοτροπία νικητή. Θα έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση, καθώς είναι πολυδιάστατος παίκτης και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ