ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε Τόρες η Ατλέτικο

Ανακοίνωσε Τόρες η Ατλέτικο

"Ροχιμπλάνκο" ο Φερνάντο Τόρες ξανά μετά από επτά χρόνια. Ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2016.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης καλωσόρισε πίσω στο "Βιθέντε Καλντερόν" ένα από τα αγαπημένα της παιδιά, τον Φερνάντο Τόρες. Επτά χρόνια μετά τη μετεγγραφή του στη Λίβερπουλ αντι 20.000.000 λιρών ο πρώην αρχηγός των "ροχιμπλάνκος" υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2016.

Με μια σειρά θεμάτων που εξυμνούν την καριέρα του 30χρονου επιθετικού και ένα κολάζ με τη φωτογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή και δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης με το hashtag #Torres ha vuelto δηλαδή ο Τόρες επιστρέφει.

Ανακοίνωσε Τόρες η Ατλέτικο

Ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Ατλέτικο, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο όταν ήταν 15 χρονών. Επονομαζόμενος "el Niñο" έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα δύο χρόνια μετά σε αγώνα με αντίπαλο τη Λεγανιές για τη δεύτερη κατηγορία (Segunda) και μια εβδομάδα μετά σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στην Αλμπαθέτε.

Ήταν 19 χρονών όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ατλέτικο και μετά από 244 εμφανίσεις και 91 γκολ παραχωρήθηκε αντί περίπου 20.000.000 λιρών στη Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ.

Ανακοίνωσε Τόρες η Ατλέτικο

Στη Λίβερπουλ έκανε μεγάλη καριέρα και το 2011 αποφάσισε να πάει στην Τσέλσι σε μια κίνηση που οι οπαδοί των "κόκκινων" θεώρησαν προδοσία. Δεν κατάφερε να κάνει μεγάλα πράγματα στους "μπλε", κατέκτησε ωστόσο το Champions League το 2012 και το Europa League το 2013.

Φέτος παραχωρήθηκε δανεικός στη Μίλαν, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του, ώστε να τον δώσει στην Ατλέτικο για να πάρει τον Αλέσιο Τσέρτσι.

Ο Τόρες λοιπόν επιστρέφει στο "Βιθέντε Καλντερόν" και σε μια εντελώς διαφορετική Ατλέτικο, μια εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και θα δώσει "μάχη" για να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα.

Ανακοίνωσε Τόρες η Ατλέτικο

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Ατλέτικο ο Τόρες έγραψε στο Twitter: " Επιτέλους επέστρεψα στο σπίτι. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Forza Ατλέτικο".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ