ΙΣΠΑΝΙΑ

"Αγκαλιά" με τον πρώτο τίτλο η Μπαρτσελόνα

"Αγκαλιά" με τον πρώτο τίτλο η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία άλωσε το Sanchez Pizjuan της Σεβίλλης (0-2) στον πρώτο τελικό του Super Cup της Ισπανίας (VIDEO).

Τι κι αν ο Νεϊμάρ βρίσκεται ακόμη στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Τι κι αν οι Ζερεμί Ματιέ και Αντρές Ινιέστα αποχώρησαν πρόωρα (στο πρώτο ημίχρονο) από τον αγώνα με προβλήματα τραυματισμού; Η επίθεση της Μπαρτσελόνα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, κάνοντας ξανά τη διαφορά, αυτή τη φορά στον πρώτο τελικό του Super Cup της Ισπανίας, απέναντι στη Σεβίλλη.

Οι "μπλαουγκράνα" αντιμετώπισαν τη Σεβίλλη στο Sanchez Pizjuan, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς στην Ιβηρική, αφού πέρασαν νικηφόρα με 2-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Λουίς Σουάρες (54') και Μουνίρ Ελ Χαναντί (81').

Μετά το άνομβρο πρώτο μισό, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στο β' μέρος, με αποτέλεσμα τα δύο γκολ που σημείωσαν στο "σπίτι" της Σεβίλλης, να τους φέρνουν "αγκαλιά" με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αυτό που πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα άλλωστε είναι να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του αγώνα στον επαναληπτικό του Camp Nou.

Οι συνθέσεις

Σεβίλλη (4-1-4-1): Σέρχιο Ρίκο, Μαριάνο, Ραμί, Μερκάδο, Σέρχιο Εσκουδέρο (55' Σαράμπια), Κρανεβίτερ (69' Γκάνσο), Εν'Ζονζί, Βάσκεθ, Κιγιοτάκε, Βιτόλο, Βιέτο (Μπεν Γιεντέρ).

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Μαστσεράνο, Ματιέ (27' Ντιν), Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (36' Ντένις Σουάρεθ), Τουράν (77' Μουνίρ Ελ Χανταντί), Σουάρες, Μέσι.

Τα γκολ της αναμέτρησης


All Goals HD - Sevilla 0-2 Barcelona 14.08.2016 HD από fantasticfootball
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ