LA LIGA

Ώρα για Clasico, ώρα για Infographic!

Ώρα για Clasico, ώρα για Infographic!

Το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα επισκιάζει τα πάντα αυτό το Σαββατοκύριακο στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, μαγνητίζοντας και τους παίκτες του στοιχήματος.

Η ώρα για το κλασικό ντέρμπι της Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα πλησιάζει. Αυτή την Κυριακή το βράδυ (23/04, 21:45) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου σε μία αναμέτρηση που καθηλώνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Την ίδια ώρα οι παίκτες του στοιχήματος που θέλουν να ποντάρουν στο Clasico θα βρουν στον Stoiximan 220+ ειδικά στοιχήματα με 0% γκανιότα, βλέποντας σε Live Streaming τον αγώνα!

Στον Stoiximan θα βρουν επιπλέον το Betting Jackpot (βρες τον πρώτο σκόρερ, το λεπτό του 1ου γκολ και το ακριβές σκορ στο Clasico και μοιράσου 1000 ευρώ), το Moneyback Offers με την ασφάλεια στις καθυστερήσεις αλλά και τις Enhanced Odds (ενισχυμένες αποδόσεις σε δημοφιλή στοιχήματα του αγώνα).

Το μόνο που έχετε είναι να περάσετε από τον Stoiximan και να δοκιμάσετε γνώσεις και έμπνευση σε πλήθος στοιχημάτων όπως το αν ο Ρονάλντο ή ο Μέσι σκοράρουν με απευθείας φάουλ, να βάλει γκολ παίκτης που θα έρθει από τον πάγκο μέχρι και Over/Under στα οφσάιντ!

Πριν όμως πάτε στον Soiximan, δείτε εδώ σε μεγάλη ανάλυση το Infographic του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ