LA LIGA

Βαλβέρδε: "Εκπληκτική ομάδα η Μπαρτσελόνα"

Βαλβέρδε: "Εκπληκτική ομάδα η Μπαρτσελόνα"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως η Μπιλμπάο δεν έκανε κακή εμφάνιση και παραδέχτηκε απλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι το εξαιρετικό ως ομάδα.

"Εάν αφαιρέσεις το αποτέλεσμα και κοιτάξεις την απόδοσή μας, δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Όμως αυτό που μένει είναι η ήττα.

Η Μπάρτσα έχει σπουδαίους παίκτες στη μεσοεπιθετική της γραμμή και είχε ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, όμως με τον τρόπο που εξελίχτηκε το παιχνίδι, καταλήξαμε να τιμωρηθούμε", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μπιλμπάο μετά την εντός έδρας με 5-2 από τη Μπαρτσελόνα , και πρόσθεσε:

Βαλβέρδε: "Εκπληκτική ομάδα η Μπαρτσελόνα"

"Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν πως θα ισοφαρίσουμε στο πρώτο μέρος όμως έγινε το 2-0. Η ίδια ιστορία έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το σκορ πήγε στο 3-1 και στο 4-1.

Δεχτήκαμε τόσα πολλά χτυπήματα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η Μπάρτσα είναι σε σπουδαία φόρμα και ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι μία εκπληκτική ομάδα.

Βαλβέρδε: "Εκπληκτική ομάδα η Μπαρτσελόνα"

Ήταν ανώτεροι από εμάς αλλά θέλαμε να τους κοντράουμε. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε από το να κάνουν το παιχνίδι τους όμως έφεραν τον βαρύ οπλισμό".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ