LA LIGA

Τσάμπα χάρηκε ο Ιραϊθόθ

Τσάμπα χάρηκε ο Ιραϊθόθ

Με τρομερή κεφαλιά στο 95' ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο ισοφάρισε την Μάλαγα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ-σάιντ του Λαπόρτ (video)

Στο πρώτο ματς της χρονιάς στην Primera Division η Μάλαγα νίκησε με 1-0 την Μπιλμπάο χάρη σε γκολ του Λουίς Αλμπέρτο.

Τσάμπα χάρηκε ο Ιραϊθόθ

Λίγοι κατάλαβαν τον λόγο και τελικά ο επόπτης είχε σηκώσει την σημαία του για οφ-σάιντ του Λαπόρτ, με τον σκόρερ πάντως να μην είναι σίγουρα οφ-σάιντ και να μην έχει κάνει φάουλ.

Ο Ιραϊθόθ μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής και στο γκολ της Μάλαγα, καθώς έκανε πέναλτι, απέκρουσε την εκτέλεση του Λουίς Αλμπέρτο, αλλά ο τελευταίος σκόραρε στην επαναφορά.

Βαθμό με 10 Βαλένθια και Εσπανιόλ

Έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 67ο λεπτό ο Βαλένθια λόγω αποβολής του Ντε Πάουλ, αλλά με το γκολ του Ορμπάν στο 88' κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) από την Σεβίλλη μέσα στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Ανάλογη εξέλιξη και στο "Μεντιτεράνεο", όπου η Εσπανιόλ έχασε στο 33' με κόκκινη κάρτα τον Αρμπίγια, αλλά στο 94' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Σέρχιο Γκαρθία.

Με τον Τοτσέ στην 11άδα η Ντεπορτίβο προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Ιβάν Καβαλέιρο, αλλά η Γρανάδα ισοφάρισε με τον Ρουμπέν Ροτσίνα στο 55' και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μπαμπέν στο 77', έτσι πήρε την εντός έδρας νίκη.

Οι συνθέσεις

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Σέρχιο Σάντσεθ, Ουελίγκτον, Αντούνες, Νταρντέρ, Καμάτσο, Ρικάρντο Όρτα, Χουάνμι, Λουίς Αλμπέρτο, Σάντα Κρους.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μίκελ Ρίκο, Ιτουράσπε, Μπενιάτ, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Αντούριθ.

*35' χαμένο πέναλτι Λουίς Αλμπέρτο (σκόραρε στην επαναφορά)

**κόκκινη 88' Ντούντα και 92' Αντούνες

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο (18' Μαριάνο Μπαρμπόσα), Κόκε, Παρέχα, Ντανιέλ Καρίσο, Φερνάντο Ναβάρο, Κριχόβιακ, Ιμπόρα (80' Λουίσμι Σάντσεθ), Αλέις Βιντάλ (70' Μπανέγκα), Βιτόλο, Ντένις Σουάρεθ, Μπάκα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγάν, Ρούμπεν Βέζο, Οταμέντι, Γκάγια, Χάβι Φουέγο, Ντάνι Παρέχο, Αντρέ Γκόμες (83' Ορμπάν), Πιάτι (56' Φεγκουλί), Ροντρίγκο, Αλκάθερ (66' Ντε Πάουλ).

*κόκκινη 67' Ντε Πάουλ

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ντιμιτριέβσκι, Νιόμ, Μπαμπέν, Μάινθ, Αμπντουλουαΐντ Σισοκό, Φραν Ρίκο, Έκτορ Γιούστε (46' Ιτούρε), Ρουμπέν Ροτσίνα (82' Φουλκέ), Χουάν Κάρλος (46' Αλφρέδο), Ελ-Αραμπί, Ματσίς.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Λουξ, Λάουρε, Λόπο, Ινσούα, Κανέγια, Χουάν Ντομίνγκεθ, Χοσέ Ροντρίγκεθ (85' Άλεξ Μπεργκαντίνιος), Φαρίνια, Ιβάν Καβαλέιρο, Λουιζίνιο (59' Μεντούνιανιν), Τοτσέ (67' Κουένκα).

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Μίτσελ, Μάουρο ντος Σάντος, Τρουχίλο, Ντουμπαρμπιέ, Πάρτεϊ, Βέρθα, Σοριάνο (66' Ντάνγκντα), Έντγκαρ Μέντες (92' Κορόνα), Ζόνγκο, Χεμέντ (80' Μπιφουμά).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Κολότο, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Βίκτορ Άλβαρεθ, Βίκτορ Σάντσεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Σεβίγια (57' Στουάνι), Μοντανιές (70' Άμπρααμ), Σέρχιο Γκαρθία, Καϊσέδο (46' Χάβι Λόπεθ).

*κόκκινη 33' Αρμπίγια

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μάλαγα - Μπιλμπάο 1-0 (35' Λουίς Αλμπέρτο)

Σεβίλλη - Βαλένθια 1-1 (44' Αλέις Βιντάλ / 88' Ορμπάν)

Γρανάδα - Ντεπορτίβο 2-1 (55' Ροτσίνα, 77' Μπαμπέν / 20' Ιβάν Καβαλέιρο)

Αλμερία - Εσπανιόλ 1-1 (52' Σοριάνο / 94' Σέρχιο Γκαρθία)

Κυριακή

Εϊμπάρ - Σοθιεδάδ (20:00)

Μπαρτσελόνα - Έλτσε (22:00)

Θέλτα - Χετάφε

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ (00:00)

Δευτέρα

Ρεάλ - Κόρδοβα (21:00)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο (23:00)

Μάλαγα - Μπιλμπάο 1-0

Σεβίλλη - Βαλένθια 1-1

Γρανάδα - Ντεπορτίβο 2-1

Αλμερία - Εσπανιόλ 1-1

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ