LA LIGA

Το πρόγραμμα των Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Το πρόγραμμα των Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Συνεχίζει να κρατά την τύχη της στα χέρια της η Ατλέτικο για το πρωτάθλημα παρά την ήττα της από την Λεβάντε. Στραβοπάτημα και για τη Ρεάλ, η οποία βασίζεται πλέον στην... Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει το φινάλε στην Ισπανία. Η Ατλέτικο παρά την ήττα με 2-0 από την Λεβάντε συνεχίζει να έχει την τύχη στα χέρια της για να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια. Οι ροχιμπλάνκος με 2 νίκες στα 2 τελευταία τους παιχνίδια θα κατακτήσουν τον τίτλο. Και αυτό γιατί στους 94 βαθμούς δεν μπορεί να φτάσει καμία ομάδα.

Στο κόλπο όμως θα ήταν και η Μπαρτσελόνα αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ισοφάριζε τη Βαλένθια σε 2-2 με εκπληκτικό γκολ. Επί της ουσίας οι "μερένγκες" με τον συγκεκριμένο βαθμό πέταξαν εκτός μάχης τους Καταλανούς, οι οποίοι ακόμα κι αν νικήσουν στα δύο δικά τους παιχνίδια θέλουν και ένα στραβοπάτημα της Ρεάλ.

Τέλος, η Ρεάλ πρέπει να κάνει το απόλυτο και παράλληλα να περιμένει ένα δώρο από την... Μπαρτσελόνα. Στους "μπλάνκος" δε φτάνει απλά η Ατλέτικο να στραβοπατήσει την τελευταία αγωνιστική γιατί σε αυτή την περίπτωση οι δύο ομάδες της Μαδρίτης θα ισοβαθμίσουν. Για να στεφθεί, επομένως, πρωταθλήτρια η Ρεάλ θα πρέπει να χάσει η Ατλέτικο στο "Κάμπ Νόου" (ή εντός έδρας από τη Μάλαγα). Με μία λέξη... χαμός!

Η βαθμολογία (αναλυτικά εδώ)

Ατλέτικο 88 (36 αγ.)

Μπαρτσελόνα 85 (36 αγ.)

Ρεάλ 83 (35 αγ.)

Το πρόγραμμα

07/05 Βαγιαδολίδ- Ρεάλ

11/05 Ατλέτικο-Μάλαγα, Θέλτα- Ρεάλ, Έλτσε- Μπαρτσελόνα

18/05 Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, Ρεάλ-Εσπανιόλ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ