LA LIGA

Τελικά Εσκριβά στη Βιγιαρεάλ

Τελικά Εσκριβά στη Βιγιαρεάλ

Μπορεί σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος να έχρισε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ως διάδοχο του Μαρθελίνο, αλλά ο Φραν Εσκριβά θα είναι ο νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ.

Ο 51χρονος Βαλενθιάνος προπονητής, Φραν Εσκριβά, θα είναι ο νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ από την ηγεσία της ισπανικής ομάδας, την Τετάρτη το βράδυ, μια εβδομάδα πριν από το κρίσιμο ματς με τη Μονακό για τα playoffs του Champions League.

O Εσκριβά, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε να είναι υποψήφιος και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε Βαλένθια, Χετάφε, Μπενφίκα και Ατλέτικο, ενώ ως πρώτος προπονητής σε Έλτσε και Χετάφε.

Ο Βαλενθιάνος νίκησε στη μάχη για τον πάγκο του "κίτρινου υποβρυχίου" τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, τον οποίον το πρωί της Πέμπτης σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος θεωρούσε πιθανότερο διάδοχο του Μαρθελίνο.

Όσον αφορά στον τελευταίο, όλο και νεότερες πληροφορίες βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας για το ξαφνικό διαζύγιο. Αποδυτήρια εκτός ελέγχου ακόμη και επεισόδια στην προπόνηση με παίκτες, έκριναν την απομάκρυνσή του επιβεβλημένη.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ