LA LIGA

Συνεχάρη τον Τόρες ο Ιμπαγάσα

Συνεχάρη τον Τόρες ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπήρξε συμπαίκτης με τον Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μέσω μια φωτογραφίας στο instagram χαιρέτησε την επιστροφή του Ισπανού φορ στους "ροχιμπλάνκος".

Τον Ιούλιο του 2003 ο Αριέλ Ιμπαγάσα άφησε την Μαγιόρκα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου συνάντησε τον Φερνάντο Τόρες, τον τότε νεαρό Ισπανό φορ των "ροχιμπλάνκος" και πλέον αγαπημένο παίκτη των οπαδών της ομάδας.

Ο Τόρες άφησε την Μαδρίτη τον Ιούλιο του 2007, μετακομίζοντας στην Premier League για λογαριασμό της Λίβερπουλ και του θρυλικού "Anfield". Στην καριέρα του 31χρονου πια επιθετικού ακολούθησαν οι Τσέλσι και Μίλαν, μέχρι την επιστροφή του στο "Vicente Calderon" την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χαιρέτησε τον επαναπατρισμό του άλλοτε συμπαίκτη του, τον οποίο και συνεχάρη ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την περίοδο που αγωνίζονταν μαζί στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Συγχαρητήρια για την επιστροφή σου μικρέ", ήταν η ατάκα του "Κάνιο" που συνόδευε την σχετική φωτογραφία, με τον Ιμπαγάσα να εκφράζει την χαρά του για το γεγονός πως ο Τόρες θα αγωνίζεται ξανά με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος".

A photo posted by CAÑO (@ariel_ibagaza) on

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ