LA LIGA

Συγχαρητήρια ο Γκουαρντιόλα, απουσία ο Μουρίνιο

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) and Barcelona's coach Josep Guardiola gesture during the Spanish League "El clasico" football match Barcelona vs Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 21, 2012. Real Madrid won 1-2.  AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) and Barcelona's coach Josep Guardiola gesture during the Spanish League "El clasico" football match Barcelona vs Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 21, 2012. Real Madrid won 1-2. AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εν συνεχεία ανέφερε πως δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να είσαι η ομάδα που πρέπει να διαχειριστείς το ματς και να δημιουργήσεις, όταν η άλλη περιμένει στην άμυνα και παίζει με αντεπιθέσεις.

Πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν είχε πολλά περιθώρια στην αναμέτρηση και πλέον έχει μπροστά της την Τσέλσι, την οποία φιλοξενεί την Τρίτη στην ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League.

Για αυτό το ματς συγκεκριμένα είπε πως πρέπει η "Μπάρτσα" να βρει λύσεις στην επίθεση, καθώς ανάλογο θα είναι το παιχνίδι με αυτό κόντρα στην Ρεάλ, με τον αντίπαλο δηλαδή να παίζει άμυνα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να βγει στην αντεπίθεση.

Έστειλε τον Καράνκα ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου και την θέση του πήρε ο βοηθός του, Αΐτορ Καράνκα, ο οποίος τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι χαρούμενος και σκέφτεται ήδη το Champions League.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο Μουρίνιο είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο πως αν ισοφαριστούν, τότε θα πρέπει να ανοιχτούν για σκοράρουν ξανά και να πάρουν την νίκη.

Ο Καράνκα στάθηκε δύο ποδοσφαιριστές, για τον Μεσούτ Εζίλ που έπαιξε πολύ καλά και έσβησε όλες τις αμφιβολίες περί της φυσικής του κατάστασης και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ