LA LIGA

Στον "αέρα" το Θέλτα - Ρεάλ λόγω της κακοκαιρίας

Στον "αέρα" το Θέλτα - Ρεάλ λόγω της κακοκαιρίας

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Γαλικία θέτουν σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ της Θέλτα και της Ρεάλ Μαδρίτης για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Στον "αέρα" βρίσκεται η διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ της Θέλτα και της Ρεάλ Μαδρίτης για την 21η αγωνιστική της La Liga. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Γαλικία είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο στέγαστρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ένα μεγάλο τμήμα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα η αστυνομία και η πυροσβεστική να φτάσουν άμεσα στο "Μπαλαΐδος". Όμως, η ένταση του αέρα και η βροχόπτωση ήταν τόσο δυνατή που δεν κατέστη δυνατόν να διορθωθούν οι ζημιές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα, ενώ με βάση τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί την Κυριακή (05/02). Θυμίζουμε πως για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τη Ρεάλ Μπέτις που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής (03/02).

Δείτε τη PHOTO:

Στον "αέρα" το Θέλτα - Ρεάλ λόγω της κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβολή στο Λα Κορούνια - Μπέτις λόγω κακοκαιρίας
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ