LA LIGA

Στις 4 Δεκεμβρίου το πρώτο Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Στις 4 Δεκεμβρίου το πρώτο Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Η κλήρωση για τη νέα σεζόν στην Primera Division έβγαλε στις 4 Δεκεμβρίου το πρώτο Clasico, που θα λάβει χώρα στο "Camp Nou". Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας και πότε παίζουν μεταξύ τους Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλετικο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την Primera Division της νέας σεζόν, με την πρεμιέρα να βρίσκει την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Μπέτις και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενείται στο Σαν Σεμπαστιάν από την Ρεάλ Σοθιεδάδ, ενώ η φιναλίστ του περυσινού τελικού του Champions League, Ατλέτικο, φιλοξενεί στο "Vicente Calderon" την Αλαβές.

Στις 4 Δεκεμβρίου το πρώτο Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 θα έχουμε το πρώτο Clasico της σεζόν, με την Μπαρτσελόνα να περιμένει στο "Camp Nou" την Ρεάλ για την 14η αγωνιστική (ακολούθως οι Μαδριλένοι θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία μεταξύ 8-18 Δεκεμβρίου) ενώ η "ρεβάνς" θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου 2017 στο "Santiago Bernabeu" στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Το πρώτο "Derbi madrileño" μεταξύ της Ατλέτικο και Ρεάλ θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο "Vicente Calderon" (12η αγωνιστική) και το δεύτερο θα φιλοξενηθεί στις 9 Απριλίου 2017 στην έδρα των "μερένγκες" (31η αγωνιστική) ενώ όσον αφορά στις μάχες της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, το πρώτο τους ματς θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στη Βαρκελώνη (5η αγωνιστική) και το δεύτερο στις 26 Φεβρουαρίου 2017 στη Μαδρίτη (24η αγωνιστική).

Την τελευταία αγωνιστική (21 Μαΐου 2017) η Ρεάλ Μαδρίτης θα επισκεφτεί το "Rosaleda" για να αντιμετωπίσει την Μάλαγα, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο (τελευταίο της ματς στο "Vicente Calderon" πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι) ενώ η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Έιμπαρ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (20-21 Αυγούστου):

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές

Σπόρτινγκ Χιχόν - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μπέτις

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Έιμπαρ

Βαλένθια - Λας Πάλμας

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ

Σεβίλλη - Εσπανιόλ

Μάλαγα - Οσασούνα

Θέλτα Βίγκο - Λεγκανιές

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Primera Division για τη σεζόν 2016-17.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ